Info

Paul Elstak brengt I LOVE BEATZ naar Alcazar.

Na eerdere edities van het concept “I Love Beatz” in de Timmerfabriek (Vlissingen), Factory 010 (Rotterdam) en een eigen stage op Sunglow Festival (Mijnsheerenland) brengt Paul Elstak zijn avond op 19 januari naar het legendarische Alcazar. Elstak, die onlangs nog hoge ogen gooide met zijn hits “Kind van de duivel” en “Engeltje” weet met “I Love Beatz” een uniek concept neer te zetten dat garant staat voor een avond knallen.

Freestyle

Je kunt tijdens “I Love Beatz” rekenen op een uiteenlopende mix van hardstyle tot happy hardcore en van early rave tot hedendaagse hardcore. Deze mix van hardere stijlen, ook wel freestyle genaamd, wint snel aan populariteit en wordt omarmd door een breed publiek.

Line Up

Met namen als Paul Elstak, Panic en D-Fence op je line up, weet je dat je kunt rekenen op een volle bak. Toch wil Paul ruimte bieden aan jonge opkomende dj’s, die wat Paul betreft een glansrijke carrière tegemoet zullen gaan. Zo zijn upcoming talents als Bass Chaserz en Cryogenic (Offensive Rage Uptempo) toegevoegd aan de line up. Host van de avond is MC Alee. Hij werkt al sinds de begin jaren 90 met Paul Elstak samen en heeft talloze hardcore hits op zijn naam staan.

Tickets

Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop. Voor de snelle beslissers zijn er ook een beperkt aantal “earlybird” tickets. Deze kosten € 10,-. Mocht je een kaartje aan de deur willen kopen, dan betaal je € 20,-

General info

Event: I Love Beatz
Datum: 19-01-2018
Locatie: Alcazar
Openingstijden: 22.00 - 04.00 uur
Earlybird tickets: € 10,00 (excl.fee)
Voorverkoop tickets: € 15,00 (excl.fee)
Deur tickets: € 20,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

I Love Beatz

Een divers publiek, een gezellige sfeer, goed geluid en hardere stijlen zijn de kenmerken van I Love Beatz. Liefhebbers van hardere stijlen kunnen op deze avond lekker los gaan. Alles wordt door elkaar gedraaid. Je hoort een mix van Freestyle, Early Hardstyle, Hardstyle en (Happy) Hardcore. De opbouw van de muziek tijdens de avond zal gevarieerd zijn. Je weet niet wat je op welk moment kunt verwachten, dit maakt I Love Beatz uniek. Een hardstyle track kan opgevolgd worden door Freestyle en hierna kan het zomaar zijn dat er een classic happy hardcore nummer door de speakers knalt!

Naast Paul Elstak zullen Darkraver en DJ Panic iedere editie van I Love Beatz achter de draaitafel staan. Deze 3 vrienden maken er samen met het publiek een gezellig en knallend feestje van. 

Om alvast een beetje zin te krijgen in de volgende editie van I Love Beatz hebben wij een Beatz blok waar je onder andere mixtapes door Paul Elstak en DJ Panic kan vinden en downloaden!

Beatz